almás-mézes-chilis marha - két személyre
2011.06.12. 20:23 Zsembibaba
marhahús,
kettő darab alma,
másfél deci méz,
chiliszósz,
másfél deci vörösbor,
só,
egy kiskanál mustár
Almát apróra vágjuk.
Mindent összekeverünk egyszerre, a húst apróra vágjuk, betesszük egy kicsit kiolajozott tepsibe, összeöntjük a szószt a hússal, lefedjük celofánnal, és 50 percig sütjük 250 fokon. Majd megesszük a hozzá készített körettel. :)
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://cetlirecept.blog.hu/api/trackback/id/tr52978646
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
