HTML

receptjeim

A két szakácskönyvemből csak az egyik ér valamit. De ez a jobbik a flancosabb. A másikba cetliket dugdosok a megfelelő kajákról. Ez nem mehet tovább. Leírom blogba, hogy ne vesszenek el a cetlik.

Friss topikok

Linkblog

kijevi csirkemell

2010.11.01. 19:44 Zsembibaba

1 teljes csirkemell filé

előre szeletelt trappista sajt

zsemlemorzsa

1 db tojás

fűszersó

olaj

Ezt az egyszerű ételt még a konyhában kevésbé járatosak sem ronthatják el.

A mellfilét hosszában ketté vágjuk, hogy kettő szép tenyérnyi felület legyen belőle. Ezeket kicsit vékonyabbra klopfoljuk, majd a sajtokat rátéve együtt felgöngyöljük a kettőt. A tojásba belekeverek egy kevés Kotányi csirkefűszersót, és tejfölt, ebbe teszem a felgöngyölt csirkét, majd a morzsába. Ezek után forró olajban gyorsan kisütöm, magas lángon.

Ezek után megeszem. 

Ha marad még tojás, mert kettő tojást törtél fel, lisztet, (fagyasztott, apróra vágott) zöldséget bele, csipet fűszersót és kb. fél deci vizet, összegyúrva tésztává, olajban kisütve ez a köret (tócsni) is pillanatokon belül elkészül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cetlirecept.blog.hu/api/trackback/id/tr982414400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása