töltelékhez:
1 doboz sampion gomba
2 fej közepes méretű vöröshagyma
1 csomag feta sajt
2 dl tejföl
bors
tésztához:
Kis tepsibe való adag!
kb 350g liszt
egy pohár víz
1 csomag sütőpor
2 evőkanál oliva olaj
1 kicsi alma finomra reszelve
só
Összekeverve látjuk, hogy kell-e a tésztához még kevés liszt, vagy víz. A tepsit kicsit megolajoztam, a tészta egyik felét vékonyra kilapítottam, s a tepsi aljába tettem. Utána az összekevert tölteléket rátettem. A tölteléket nem kell külön sózni, mert a feta elég sós. Ha valaki szeretné, hogy ne a gomba domináljon, tehet hozzá még túrót, ez esetben kicsit még meg lehet sózni. Aztán a tészta másik felét a tetejére nyújtom, majd letakarva kisütöm.
Sütés 40 percig 200 fokon, lefedve, majd lefedetlenül magasabban pirulásig.