HTML

receptjeim

A két szakácskönyvemből csak az egyik ér valamit. De ez a jobbik a flancosabb. A másikba cetliket dugdosok a megfelelő kajákról. Ez nem mehet tovább. Leírom blogba, hogy ne vesszenek el a cetlik.

Friss topikok

Linkblog

bajor perecleves

2010.11.01. 22:37 Zsembibaba

 perec vagy kifli

2 db közepes vöröshagyma

másfél dl világos sör

húsleves kocka

víz, vaj

Ha metélő hagymát is aprítok bele, színesebb lesz.

só, bors, szerecsendió

 

A hagymákat apróra kockázom, majd egyik felét üvegesre sütöm kevés vajon, másik felét megpirítom kevés vajon. Ezután felöntöm vízzel, beleteszem a leveskockát és a sört, majd megfűszerezem. Hagyom, hogy készre főjön a leves. Eközben vajon megpirítom a felkarikázott perecet, kiflit. (ennek nem kell frissnek lennie, kiszáradt is lehet)

A kész levesbe, evés előtt beleszórom a perecet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cetlirecept.blog.hu/api/trackback/id/tr312414822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása